Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Individuele zeiltocht

Groepsreizen voor alleenreizenden, éénoudergezinnen en iedereen die van een actieve vakantie houdt

Zoek je een individuele zeilvakantie? ZeilendeSchepen.nl heeft het grootste aanbod van zeilreizen in Nederland en daarbuiten. De groepsreizen zijn zeer divers en wij denken dat er voor iedereen die van een actieve zeiltocht houdt, een passende reis te vinden is.

Wat houdt een individuele zeilvakantie in?

Bij een individuele zeilvakantie boek je niet het hele schip, maar een bed of een hut. Op de dag van inchecken maak je kennis met de medepassagiers en de crew. Na een uitleg over het verblijf aan boord en enige zeilinstructie vertrekt het schip uit de haven. De zeilen worden gehesen en samen maak je een heerlijke zeiltocht.
De reizen variëren van zwerftochten over de Waddenzee tot aan lange reizen over de Oostzee. Over het algemeen zijn deze reizen volpension. Vaak vaart er een professionele kok mee en soms gaan de gasten samen de maaltijd bereiden. Indien je alleen reist word je ingedeeld in een hut voor alleen mannen of vrouwen. Het is ook mogelijk om een hut privé te boeken.

Hoe de reis er ook uitziet, aan het eind ben je een bijzondere ervaring rijker en heb je op een ontspannen manier kennis gemaakt met het reilen en zeilen aan boord en met je medereizigers. Het zal niet de eerste keer zijn dat er tijdens deze reizen vriendschappen voor jaren worden gesmeed.

Wie varen er mee?

De mensen die meezeilen hebben één ding met elkaar gemeen, ze houden ervan om buiten te zijn, nieuwe dingen te doen en te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Dit kunnen alleengaanden zijn, maar ook een echtpaar of een éénoudergezin. Iedereen die wil kan mee, en je kunt heel actief meezeilen, maar ook lekker lui op het dek een boekje lezen.

Begin met je avontuur

Bekijk alle reizen en mogelijkheden en laat je inspireren. Mocht je vragen hebben, dan staan wij je graag ter woord. De medewerkers van het team ZeilendeSchepen.nl kennen de vloot, de schepen en haar bemanning goed en kunnen eventueel  samen met jou een passende zeilreis uitzoeken. Start hier je avontuur.

zeilreizen zeilen waddenzee