0517 20 10 23

Individuele zeiltocht

Groepsreizen voor alleenreizenden, éénoudergezinnen en iedereen die van een actieve vakantie houdt

Zoek je een individuele zeilvakantie? Zeilendeschepen.nl heeft het grootste aanbod van zeilreizen in Nederland en daarbuiten. De groepsreizen zijn zeer divers en wij denken dat er voor iedereen die van een actieve houdt, wel een passende reis aanwezig is.

Wat houdt een individuele zeilvakantie in?

De reizen variëren van zwerftochten over de Waddenzee tot aan lange reizen over de Oostzee. Je scheept in aan boord van een zeilschip en maakt eerst kennis met de mede-passagiers en de crew. Na een uitleg over het leven aan boord en het zeilen wordt er vertrokken. De zeilen worden gehesen en samen maak je een heerlijke zeiltocht.
Over het algemeen zijn deze reizen volpension. Vaak vaart er een professionele kok mee en soms gaan de gasten samen de maaltijd bereiden. Indien je alleen reist wordt je ingedeeld in een hut voor alleen mannen of vrouwen. Het is ook mogelijk om een hut privé te boeken.

Hoe de reis er ook uitziet, aan het eind ben je een bijzondere ervaring rijker en heb je op een ontspannen manier kennis gemaakt met het reilen en zeilen aan boord en met je mede reizigers. Het zal niet de eerste keer zijn dat er tijdens deze reizen vriendschappen voor jaren worden gesmeed.

Wie varen er mee?

De mensen die meezeilen hebben één ding met elkaar gemeen, ze houden ervan om buiten te zijn, nieuwe dingen te doen en te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Dit kunnen alleengaanden zijn, maar ook een echtpaar of een éénoudergezin. Iedereen die wil kan mee, en je kunt heel actief meezeilen, maar ook lekker lui op het dek een boekje lezen.

Begin met je avontuur

Bekijk alle reizen en mogelijkheden en laat je inspireren. Mocht je vragen hebben, dan staan wij je graag ter woord. De medewerkers van het team zeilendeschepen.nl kennen de vloot, de schepen en haar bemanning goed en kunnen eventueel  samen met jou een mooie zeilreis uitzoeken. Start hier je avontuur.

zeilreizen zeilen waddenzee