0517 20 10 23

Trouwen op het water

Wij van ZeilendeSchepen.nl denken dat een schip één van de meest romantische locaties is om je bruiloft te vieren. Het is natuurlijk mogelijk om de receptie aan boord te houden, maar het aardige is juist dat op veel schepen ook echt getrouwd kan worden. Op een Waddeneiland of in een pittoresk IJsselmeerstadje; er is wat dat betreft veel mogelijk.

De mogelijkheden voor jullie bruiloft

Wat dacht je van trouwen op één van de Waddeneilanden! Eerst met je familie en vrienden naar bijvoorbeeld Terschelling varen, daar in een historisch kerkje trouwen en vervolgens een diner en feest aan boord en overnachten in de bruidssuite van een driemaster. Uiteraard zorgen wij dat je gasten aan boord van één of meerdere schepen worden ondergebracht. De volgende dag, na een heerlijk ontbijt, kan iedereen met het schip of met de veerboot weer naar de wal. Dit is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is.

Samen een mooie dag beleven

Een bruiloft is een persoonlijke beleving en wij staan open om ideeën voor deze bijzondere met je te bespreken. Dit kan door een op maat gemaakte catering, een bijzondere trouw-locatie en uiteraard een schip uitzoeken wat perfect bij jullie past.

Wij denken graag met je mee en horen graag van je of jullie enthousiast geworden zijn van het idee van een nautische tintje aan je bruiloft te geven.

Een paar praktisch links:

trouwen.handen

Trouwen bruiloft schip waddeneiland