Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Weekend zeilen met groep op Waddenzee of IJsselmeer

Heerlijk uitwaaien tijdens je weekendje weg

Een weekend samen lekker weg. Om actief in de buitenlucht bezig zijn, of gewoon relaxt bijpraten op het dek. Iedereen doet waar hij of zij zin in heeft, maar toch ben je als groep gezellig bij elkaar. In overleg met de schipper hebben jullie de bestemming uitgekozen: een Waddeneiland, een IJsselmeerstad of een Fries dorpje. Tijdens het weekend zeilen kom je op vrijdag avond aan boord . Op zaterdagochtend gaan de trossen los en genieten jullie van een heerlijk weekendje weg op een traditioneel zeilschip.

Op zeilvakantie op een zeilschipHoe kan mijn zeilvakantie met een groep er uit zien?

Vanzelfsprekend mag je tijdens het weekend zeilen, maar het hoeft niet, meehelpen met het hijsen van de zeilen, manoeuvres uitvoeren en met het stuurrad in je hand de koers bepalen. Een familielid of vriend die graag kookt, vermaakt zich prima benedendeks in de volledig uitgeruste kombuis. Om vervolgens rond het middaguur met een welkome lunch naar te boven komen. Uiteraard kun je je tijdens een weekend ook geheel laten verzorgen door een ingehuurde kok, wel zo gemakkelijk!

Aan het eind van de middag komt de bestemming in zicht en de schipper vaart het schip behendig de haven in. En zo is voor het diner wordt opgediend nog tijd om even op het terras te zitten. Met gloeiende wangen van de zon en de wind en een voldaan gevoel vlij je je neer. Zin in een koud biertje of cappuccino? Het smaakte nog nooit zó lekker.

Een zeiltocht met je vrienden, familie of collega’s maken

Alle schepen zijn ingericht als groepsaccommodatie, dus ideaal voor een weekend zeilen met vrienden of familie, of voor een bedrijfsuitje met collega’s. In het dagverblijf is genoeg ruimte om met z’n allen te eten, spelletjes te doen of een presentatie of workshop te verzorgen. Bekijk hier de zeilschepen die allen zeer geschikt zijn voor een weekend zeilen. Bij ZeilendeSchepen.nl ben je aan het goede adres.

Tips voor aan de wal: