0517 20 10 23

Weekend zeilen Waddenzee of IJsselmeer

Heerlijk uitwaaien op goed uitgeruste schepen

Een weekend samen lekker weg. Actief in de buitenlucht bezig zijn, of gewoon relaxt bijpraten op het dek. Iedereen doet waar hij of zij zin in heeft, maar toch ben je als groep gezellig bij elkaar. In overleg met de schipper hebben jullie de bestemming uitgekozen: een Waddeneiland, een IJsselmeerstad of een Fries dorpje. Tijdens het weekend zeilen gaan  ’s ochtends de trossen los en genieten jullie van een heerlijk weekendje weg op een traditioneel zeilschip.

weekend zeilenHoe kan mijn weekend zeilen er uit zien?

Vanzelfsprekend mag je, het hoeft niet, meehelpen met het hijsen van de zeilen, manoeuvres uitvoeren en met het stuurrad in je hand de koers bepalen. Een familielid of vriend die graag kookt, vermaakt zich prima benedendeks in de volledig uitgeruste kombuis en komt rond het middaguur met een welkome lunch naar boven. Uiteraard kun je je tijdens een weekend ook geheel laten verzorgen door een meezeilende kok, wel zo gemakkelijk!

Aan het eind van de middag komt de bestemming in zicht en de schipper vaart het schip behendig de haven in. Voor het diner wordt opgediend is er nog tijd om even op het terras te zitten. Met gloeiende wangen van de zon en de wind en een voldaan gevoel vlei je je neer: nooit smaakte een biertje of een cappuccino zo lekker…

Een zeiltocht met je vrienden, familie of collega’s maken

Alle schepen zijn ingericht als groepsaccommodatie. Dus of je nou een weekend op stap wilt met vrienden, familie of een bedrijfsuitje met collega’s wilt organiseren, bij ZeilendeSchepen.nl ben je aan het goede adres. In het dagverblijf is genoeg ruimte om met z’n allen te eten, spelletjes te doen of een presentatie of workshop te verzorgen. Bekijk hier de zeilschepen die allen zeer geschikt zijn voor een weekend zeilen.

 

Zeiltocht weekend weekendjewegZeilen op de Waddenzee en het IJsselmeer. 

Tips voor aan de wal: