0517 20 10 23

Helaas, deze zeilreis is geannuleerd en kan niet worden geboekt. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

12-daagse mijlenmaker Cascais – Porto Santa Stefano

zondag 06 september 2020 17:00 t/m donderdag 17 september 2020 9:00


Een spectaculaire zeiltocht in het zonnige zuiden

Ook dit jaar vaart de Atlantis weer naar het zonnige zuiden. Tijdens deze reis kun je op meerdere plekken opstappen. Ga mee, ervaar de spectaculaire zeilreis en voel de temperatuur onderweg bijna elke dag een graadje stijgen. 's Nachts zie je de prachtige sterrenhemel van de Atlantische Oceaan, die uitgebreider en helderder zijn en meer sterrenbeelden bevatten dan je vanaf land ooit zult kunnen zien.

Vooral in de Straat van Gibraltar bieden fluorescerende algen een boeiend schouwspel langs het schip. Zeker als het schip ook nog door talrijke dolfijnen worden begeleid, zie je prachtige  lichtgevende sporen in het water. Laat je bij weer en wind aan boord culinair verwennen door de gastvrije en professionele service-crew en geniet van de ontspanning van het zeilen en de pure natuur.

Reisbeschrijving

Bij een tocht als deze staat zeilen en varen op de eerste plaats omdat het schip op een vaste datum op een bepaalde bestemming moet zijn. Uitstapjes aan land en tussenstops zijn daardoor alleen mogelijk als het weer en het tijdschema het toelaten. De bemanning van de Atlantis nodigt je uit om als meezeiler deel van de bemanning uit te maken en zo aan boord te assisteren bij alle voorkomende navigatorische werkzaamheden zoals zeil zetten, wacht lopen en navigeren met zeekaarten.

De route over de Middellandse Zee voert langs de Balearen en als er tijd is kan het schip hier ankeren in een van de prachtige baaien of een bezoek brengen aan een van de betoverende havens. Langs Corsica en/of Sardinië gaat de reis door naar eindbestemming Porto Santa Stefano. Als er goede vooruitgang geboekt is en de wind goed is, is er zeker een kans om te zwemmen in een van de fantastische baaien. Misschien is een bezoek aan Bonifacio haalbaar of ankeren bij Sardinië in de prachtige omgeving "La Maddalena". Deze reisbeschrijving is onder voorbehoud, want deze is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Route

 Cascais (bij Lissabon) - langs de Portuges kust - Straat van Gibraltar - Porto Santa Stefano (I)

Overig informatie

  • Bagage graag meenemen in reistassen: harde koffers zijn ongeschikt in de hutten. 
  • Ons kledingadvies is om wind- en waterdichte kleding mee te nemen, dichte schoenen en sportieve vrijetijdskleding.
  • De prijs is op basis van een gedeelde hut.

Prijs is inclusief

  • Hut met beddengoed en linnengoed en eigen douche en toilet
  • Verblijf op basis van volpension
  • Bijkomende scheepskosten en havengelden

Prijs is exclusief

  • Transferkosten
  • Fris en alcoholische drankjes aan boord

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Atlantis

Atlantis haven
atlantis_au
atlantisdek
220
atlantis.salon
atlantis_au04_kl
Meer over de Atlantis
zeilvakantie Middellandse zee

Heb je een vraag over 12-daagse mijlenmaker Cascais – Porto Santa Stefano?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.