Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Vuurtorenloop Vlieland

zaterdag 23 april 2022 12:00 t/m maandag 25 april 2022 14:00

vuurtorenloop arrangement hotel

Vuurtorenlooparrangement Vlieland

Voor liefhebbers van hardloopwedstrijden in de prachtige natuur van Vlieland is dit een geweldig arrangement. De hardloopwedstrijd op zondagmiddag kent drie afstanden: 5 km, 10 km en de halve marathon 21 km. De route bestaat uit een inspirerend, gevarieerd maar bovenal uitdagend parcours: door bos en dorp, over duin en strand. Onderdeel is de beklimming van het Vuurtorenduin.

Maak van de Vuurtorenloop een weekendje weg en stap op vrijdagavond om 21.00 uur aan boord van het zeilschip Passaat in Harlingen. Op zaterdagochtend worden de zeilen gehezen op weg naar Vlieland,onderweg wordt er een lunch bereidt door de kok,  waar het schip in de loop van de middag afmeert. 's Avonds aan boord geniet je nog van een diner en is er voldoende tijd om het eiland te gaan verkennen. Op zondag is de Vuurtorenloop vanaf 12.30 uur en na afloop kun je nog heerlijk nagenieten aan boord van de Passaat. Op maandagochtend na het ontbijt wordt er weer terug gevaren en kom je rond 14.00 uur weer aan in de haven van Harlingen.
Op de website van de Vuurtorenloop vind je concrete informatie over de hardloopwedstrijd.

Catering

De catering wordt volledig verzorgd bij het Vuurtorenarrangement. Zaterdag tijdens de zeiltocht krijg je de lunch en 's avonds het diner. Op zondagochtend staat er een stevig ontbijt voor je klaar en is er een lunch voor de gasten die niet mee doen aan de loop en staat er 's avonds is er weer een heerlijk diner. Maandagochtend voor vertrek weer een ontbijt en tijdens de zeiltocht nog een laatste lunch.  

Prijzen 

  • Bed op gedeelde hut m/v gescheiden € 350,- p.p.
  • Tieners € 229,- p.p.
  • Kind € 169,- p.p.
  • Voor een privé hut geldt een toeslag

Indien jij of je medereiziger de Vuurtorenloop niet mee wil hardlopen, maar toch graag de zeilreis wil boeken, dan kan dat. Er zijn voldoende bedden aan boord.

Prijs is inclusief

  • Volpension
  • Dekbedden en beddengoed
  • Handdoekenset

Prijs is exclusief

  • De startkaarten kun je vanaf 20 november bestellen via de website van de Vuurtorenloop
  • Activiteiten aan land
  • Verzekeringen

Voedsel-allergie├źn en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergie├źn hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Passaat

Meer over de Passaat