0517 20 10 23

Zeilweekend Oostzee

vrijdag 16 oktober 2020 20:00 t/m zondag 18 oktober 2020 16:00

Weekend zeilen op de Oostzee

De stad Kiel aan de Duitse Oostzeekust is de perfecte startplaats voor een heerlijk weekendje zeilen op de Oostzee. Vanuit hier liggen de Deense eilanden, ook wel Parels van de Oostzee genoemd, binnen handbereik.

Reisinformatie 

Op vrijdagavond wordt iedereen welkom geheten aan boord van de Avatar. Zodra iedereen zich heeft geïnstalleerd ga je eerst genieten van een lekkere maaltijd. Daarna is het tijd om elkaar een beetje te leren kennen.
De volgende ochtend na het uitgebreide ontbijt is er een bespreking over de mogelijke zeilbestemming van deze dag. Afhankelijk van de wind kan dat bijvoorbeeld Marstal op het Deense eiland Aerø, Bagenkop op het eiland Langeland, het Deense Sønderborg of de stadjes Kappeln of Eckernförde aan de Duitse kust zijn. De route wordt zo gekozen dat er zowel op zaterdag als op zondag optimaal gezeild kan worden. Zeelucht maakt hongerig en de kok verzorgt daarom aan boord een heerlijke lunch en uitstekende avondmaaltijd. ’s Avonds of de volgende ochtend hebben we gelegenheid om het stadje te verkennen.

Op zondag zeilt het schip weer terug naar Kiel. Als je wilt maak je er opnieuw een actieve dag van, maar uiteraard is lekker luieren of een boek lezen ook mogelijk. Aan het einde van de middag legt de Avatar weer aan in Kiel.

Vaargarantie

Voor de reizen in april en oktober is een minimum aantal deelnemers van 6 personen nodig. Uiterlijk 4 weken voor vertrek wordt bepaald of de reis doorgaat.

Voor de overige reizen op de Avatar geldt geen minimum aantal deelnemers; deze gaan zeker door.

Prijs is inclusief

  • Volpension met fruit, koffie, thee en tussendoortjes
  • Toeristenbelasting en havengelden
  • Beddengoed

Prijs is exclusief

  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Fris- en alcoholische drankjes (apart afrekenen aan boord)
  • Handdoeken

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Avatar

Avatar zeilend
Segelschiffe auf der Hanse Sail
Avatar zeilend 3
Avatar zeilend 2
Avatar sunset
Avatar shower 2018
Meer over de Avatar
zeilvakantie oostzee

Heb je een vraag over Zeilweekend Oostzee?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.