Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Actief personeelsuitje op het water

Het leukste personeelsuitje voor je bedrijf

Ben je op zoek naar een avontuurlijk en actief personeelsuitje voor je bedrijf of zakenrelaties? Dan is een dag zeilen op een traditioneel zeilschip een erg leuke activiteit welke naar wens kan worden uitgebreid met een uitstapje aan wal of een aansluitend diner aan boord of restaurant.
Een bedrijfsuitje op deze traditionele zeilschepen is een unieke en avontuurlijke ervaring die een geweldige manier kan zijn om het teamgevoel te versterken. Het zeilen op een authentiek schip uit vroegere tijden is niet alleen een leuke en spannende activiteit, maar het kan ook een gevoel van verbondenheid en samenwerking creëren. Tijdens het varen kan het personeel de handen uit de mouwen steken en meehelpen bij het hijsen van de zeilen en het navigeren van het schip. Het kan ook een geweldige kans zijn om te genieten van de natuur en het prachtige uitzicht op het water. Kortom, een personeelsuitje op het water kan een onvergetelijke ervaring zijn die de banden tussen collega’s versterkt en de motivatie op de werkvloer vergroot.

Samen aan het werk tijdens dit actieve personeelsuitje

Ga met je bedrijf een dag zeilen en laat je heerlijk verzorgen tijdens de zeiltocht. Tijdens dit originele bedrijfsuitje kan iedereen actief meewerken met het hijsen en stellen van de zeilen. Er kan naar een andere haven gevaren worden voor een activiteit aldaar en vervolgens zeil je samen het schip weer terug naar de thuishaven. Het is ook mogelijk om elders van boord te gaan om bijvoorbeeld een stadswandeling te maken. Je kunt dit personeelsuitje zeilen zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Teambuilding op het water is een happening die niemand snel zal vergeten. Zeilendeschepen.nl is een expert op het gebied van het verzorgen van een goed programma voor kleine en grote bedrijven waarbij je als werkgever gedurende dag zorgeloos kunt meedoen met alle activiteiten.

Catering

Tijdens dit actieve personeelsuitje wil je als organisatie niet in de keuken staan. Daarom kun je dit bedrijfsuitje geheel verzorgd boeken inclusief catering en bedienend personeel. Bij aankomst staat de koffie met gebak klaar en gedurende de dag zal er een heerlijke lunch, borrelhapjes en eventueel een diner voor iedereen klaar staan. Je kunt deze catering zo luxe en uitgebreid maken als je zelf wilt.

Zelf regelen of volledig verzorgd

Wij bieden naast de op maat gemaakte personeelsuitjes ook volledig verzorgde zeiltochten aan waarbij het programma, de catering en de activiteiten aan wal door ons georganiseerd worden. Zo heb je als organisatie de handen vrij en hoef je nergens meer om te denken.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.