0517 20 10 23

Bedrijfsuitje op het water

Het leukste uitje voor je bedrijf

Ben je op zoek naar een bijzonder en avontuurlijk uitje voor je bedrijf of zakenrelaties? Dan is een dag zeilen op een traditioneel zeilschip een erg leuke activiteit welke naar wens kan worden uitgebreid met een uitstapje aan wal of een aansluitend diner aan boord of restaurant.

Samen aan het werk

Ga met je bedrijf een dag zeilen en laat je heerlijk verzorgen tijdens de zeiltocht. Tijdens dit originele bedrijfsuitje kan iedereen actief meewerken met het hijsen en stellen van de zeilen. Er kan naar een andere haven gevaren worden voor een activiteit aldaar en vervolgens zeil je samen het schip weer terug naar de thuishaven. Het is ook mogelijk om elders van boord te gaan. Je kunt deze dagtocht zeilen zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Teambuilding op het water is een happening die niemand snel zal vergeten. Zeilendeschepen.nl is een expert op het gebied van het verzorgen van een goed programma voor kleine en grote bedrijven waarbij je als werkgever gedurende dag zorgeloos kunt meedoen met alle activiteiten.

Catering

Tijdens de zeildag wil je als organisatie niet in de keuken staan. Daarom kun je deze zeildag geheel verzorgd boeken inclusief catering en bedienend personeel. Bij aankomst staat de koffie met gebak klaar en gedurende de dag zal er een heerlijke lunch, borrelhapjes en eventueel een diner voor iedereen klaar staan. Je kunt deze catering zo luxe en uitgebreid maken als je zelf wilt.

Zelf regelen of volledig verzorgd

Wij bieden naast de op maat gemaakte bedrijfsuitjes ook volledig verzorgde zeiltochten aan waarbij het programma, de catering en de activiteiten aan wal door ons georganiseerd worden. Zo heb je als organisatie de handen vrij en hoef je nergens meer om te denken.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.