Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Flying Dutchman

Het schip

De Flying Dutchman is uitstekend geschikt voor meerdaagse zeiltochten. Dit luxe schip beschikt over 12 comfortabele hutten, een gezellig dagverblijf met ruime bar en talloze zitplaatsen aan dek. Een cruise aan boord van de Flying Dutchman is een echt avontuur! Het schip maakt door het jaar heen prachtige zeiltochten in Schotland. Daarbij vaart de Flying Dutchman langs prachtige natuur gebieden, kun je historische whisty distilleerderijen bezoeken, fietstochten maken of met een Zodiak aan wal landen in de meest ongerepte kustgebieden, om maar een paar hoogtepunten te noemen. 

De mahoniehouten betimmering roept de sfeer op van verre landen en vervlogen tijden. Buiten is er een groot dek met genoeg banken en tafels om van uit verschillende plaatsen heerlijk van de natuur en buitenlucht te genieten en er is voldoende ruimte om gezamenlijk zowel binnen als buiten te eten.
 

Het dek

Het achterdek is verhoogd en met hout bekleed. De rest van het dek is evenals het schip van staal. Aan dek, in de buitenlucht staan tussen de twee dekhuizen 3 ruime tafels met vaste (beklede) banken Hier is plek genoeg om gezamenlijk te eten en te ontspannen. Een vaste overkapping zorgt ervoor dat je ook bij regen droog buiten kunt zitten. Op het achterdek rondom het stuur zijn zitgelegenheden. Op het voordek staan nog 2 banken.
 

De salon

Het voorste dekhuis is voor de gasten als dagverblijf ingericht. De banken met gezellige tafels bieden genoeg plaats voor alle gasten. Hier staat ook de hifi-, cd-speler. En natuurlijk een kleine, maar gezellige bar.
 

Hutten

De Flying Dutchman heeft 11 tweepersoons hutten en één vierpersoonshut.
In totaal kunnen er 26 gasten slapen. Alle hutten zijn voorzien van stapelbedden. Elke hut heeft een eigen douche en toilet, centrale verwarming en centraal aangestuurde airconditioning.
 

Capaciteit

Max. passagiers (meerdaags) 26
Max. passagiers (dagtocht) 30
2-persoons hutten 11

Sanitair

Toiletten 12
Douches 12

Sterren

Afvaarthaven

Vaargebieden

Algemene voorzieningen

  • 1-persoons bedden
  • stapelbedden
  • centrale verwarming
  • airco

Sanitaire voorzieningen

  • hut met douche en toilet

Recreatieve voorzieningen

  • regen/zonnetent
  • spelletjes
  • cd-speler
  • bar
  • bijboot

Flying Dutchman

Hieronder een beperkt aantal prijzen. Het volledige overzicht is zichtbaar wanneer je op de knop 'Neem een vrijblijvende optie' klikt in het tablad 'Algemeen'.

Flying Dutchman

do 18 juli 2024 t/m do 25 juli 2024

Rondreis Schotse Hebriden

Bekijk zeilreis