Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Gulden Leeuw

zeilen ijsselmeer


Welkom aan boord van de impossante Gulden Leeuw

Op de 'Gulden Leeuw' wil de bemanning de gasten een ervaring te bieden. Dat ze verrast worden door de grootsheid van het schip, de sensatie van het zeilen en de toewijding van de bemanning als het gaat om service. Naast Corporate Hospitality, varen ze Sailtraining reizen met (jonge) mensen van over de hele wereld.
 

Aan dek

De ‘Gulden Leeuw’ heeft een enorm middendek waar alle gasten gelijktijdig aanwezig kunnen zijn. Dit middendek grenst aan het dekhuis dat met grote openslaande deuren zal worden voorzien. Dit heeft als voordeel dat het dekhuis en het middendek 1 grote ruimte lijken. Binnen en Buiten worden met elkaar verenigd. Het zal mogelijk worden om het gehele schip te overdekken.
Wanneer je verder over het dek wandelt, loop je door de zeer brede gangboorden waar nostalgische bankjes zullen worden geplaatst. Er zijn overigens alleen buiten al 170 zitplaatsen gecreëerd. Het zonnedek bereik je via het gezellige achterdek.
 

Interieur

Aan het achterdek grenst de ‘captains-VIP-lounge’. Een mooie ruimte met een openhaard, chesterfield bekleding en een ruime selectie aan goede whisky’s en sigaren. Dit is een ruimte waar tijd is voor een goed gesprek.
Even verder kom je langs de garderobe in het grote dekhuis waar een centrale bar aanwezig is. De trap af naar beneden leidt je naar de eetzaal die multifunctioneel in te richten is. Alle tafels, stoelen en banken kunnen in een mum van tijd weggeruimd of anders ingedeeld worden. Er ontstaat zo de mogelijkheid om de grote ruimte ook te gebruiken als bijvoorbeeld danszaal, seminarruimte of slaapzaal.
Omdat er merendeel met jongeren wordt gevaren is de slaapruimte is zeer basic. Er wordt geslapen in één grote ruimte met een groot aantal stapelbedden.
 
Je zult onder de indruk zijn van de grootsheid van het schip!
 
 

Capaciteit

Max. passagiers (meerdaags) 60
Max. passagiers (dagtocht) 200

Sanitair

Toiletten 2
Douches 2

Sterren

Afvaarthaven

Vaargebieden

Algemene voorzieningen

  • professionele bar
  • professionele keuken
  • zonnetent

Sanitaire voorzieningen

  • gemeenschappelijke douches
  • gemeenschappelijke toiletten

Recreatieve voorzieningen

  • overdekt terras

Gulden Leeuw

Hieronder een beperkt aantal prijzen. Het volledige overzicht is zichtbaar wanneer je op de knop 'Neem een vrijblijvende optie' klikt in het tablad 'Algemeen'.

Gulden Leeuw