0517 20 10 23

Vrouwe Francina

vrouwe francina zeilend4
vrouwe francina zeilende
vrouwe francina kajuit2
salon 2 vrouwe francina
zeilboot-kombuis francina
vrouwe francina.achterdek
vrouwe francina avond
vrouwe francina.5
vr francina


Welkom op de sfeervolle Vrouwe Francina

De Vrouwe Francina is gebouwd in 1898 en is een uitermate goed onderhouden skutsje, dat makkelijk en snel zeilt. Benedendeks is het heel knus, alles wat je nodig hebt is aanwezig voor een dag zeilen, maar ook voor een zeiltocht met overnachting. De enthousiaste schipper Pirka legt uit hoe alles werkt. Je mag en kunt aan boord van de Vrouwe Francina al het vaarwerk zelf, samen met elkaar, uitvoeren: sturen, zeilen hijsen, bakstagen & zwaarden bedienen, en ook het schip in de haven aanleggen!
 

Interieur

Benedendeks is een kleine keuken, een tafel met banken, een klein toilet, een heerlijke warme kachel, en bovenal zijn sfeer, veiligheid en vaarplezier top in orde! In het voorruim van de Vrouwe Francina zijn vier één-persoons bedden en in de salon kunnen rondom de tafel vier banken worden opengeklapt tot twee één-persoonsbedden en twee twijfelaars. Er is niet overal stahoogte en luxe en privacy zijn beperkt. Daarom zijn de prijzen voor een zeiltocht niet hoog.
Lakens en kussen zijn altijd fris aanwezig.
Je kunt zelf slaapzakken mee brengen, maar het is ook mogelijk dekbedden te bestellen. Vóórin het schip is een klein toilet, er is geen douche, maar je ontvangt munten waarmee je gebruik kunt maken van de luxe douche- en toiletvoorzieningen in de havens. Verder kunt je altijd gebruik maken van de heerlijk warme kachel, de CD/MP3 speler, gezellige spelletjes, de BBQ, de kleine maar fijne scheepskeuken met gasfornuis en koelkast. 


Zeiltochten

De Vrouwe Francina is een uitermate geschikt vakantieschip voor bijvoorbeeld twee gezinnen met kinderen, of voor sportieve vriendengroepen. De schippers van de Vrouwe Francina zijn zeer ervaren en gewend om te zeilen met groepen van uiteenlopende niveau's. Een zeiltocht op de Vrouwe Francina is onvermijdelijk een leerzaam gebeuren. Maar iedere opvarende bepaalt zelf, in hoeverre hij/zij zich met het zeilen wil bezig houden. Daarnaast zijn onze schippers gewend om met kinderen op zeilvakantie te gaan, met de Vrouwe Francina. We zien meestal, dat kinderen lekker hun gangetje gaan tijdens de tocht (er is allerlei speelgoed voor binnen en buiten).

 

Capaciteit

Max. passagiers (meerdaags) 8
Max. passagiers (dagtocht) 12
4-persoons hutten 2

Sanitair

Toiletten 1
Douches 0

Sterren

Afvaarthaven

Haven 11
1141 AW Monnickendam

Vaargebieden

Algemene voorzieningen

  • 1-persoons bedden
  • beddengoed verhuur
  • barbecue
  • gasfornuis
  • koelkast
  • catering mogelijk
  • zitkuip aan dek

Sanitaire voorzieningen

  • gemeenschappelijk toilet

Recreatieve voorzieningen

  • zwemtrap
  • zitkuip

Vrouwe Francina

Hieronder een beperkt aantal prijzen. Het volledige overzicht is zichtbaar wanneer je op de knop 'Neem een vrijblijvende optie' klikt in het tablad 'Algemeen'.

Heb je een vraag over de Vrouwe Francina?

Heb je een specifieke vraag over dit schip, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.