0517 20 10 23

Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.

Sailtraining jongeren Brest – A Coruña

zaterdag 18 juli 2020 16:00 t/m zondag 26 juli 2020 10:00

Sailtrainingprogramma van Brest naar A Coruña

Stap aan boord van de Gulden leeuw voor een unieke ervaring. Het Sailtrainingprogramma aan boord stelt jonge trainees in staat zaken zoals sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, leiderschap en technische vaardigheden te vergroten. Je leert je deze vaardigheden volledig in te zetten en zo het punt te bereiken waarop de trainees elk onderdeel van het schip zelf runnen.

Reisinformatie

Steek de Golf van Biskaje over in goed gezelschap. Stap aan boord in de Franse stad Brest voor een spannende reis naar Noord-Spanje. Aan boord ontmoet je jonge medezeilers uit veel verschillende landen en leer je zeilen op een traditioneel Tall Ship. Je zult actief betrokken zijn bij het zeilen van het schip over de Golf van Biskaje, samen met de professionele bemanning. De mentoren aan boord zorgen ervoor dat er altijd wel iets leuks te doen is!
Je bereikt A Coruña op tijd om vele andere Tall Ships te zien, verzameld voor het 2020 Tall Ships Races-evenement. Breng een paar dagen in de haven door, neem deel aan exclusieve bemanningsactiviteiten voordat je afscheid neemt van al je nieuwe vrienden.

Het doel van de reis

Het uiteindelijke doel is altijd de overname van het schip door de trainees. Daarom wordt alles wat er nodig is om een Tall Ship te varen, uitgevoerd door de trainees; van wachtlopen tot het schoonmaken van het dek.
Gedurende de reis leren en ervaren de trainees maritieme traditie en waarden die onmisbaar zijn voor het leven aan boord en binnen een hechte gemeenschap.

Op de Gulden Leeuw , worden de cursisten nauw vertrouwd gemaakt met de nautische en maritieme wereld. De lesstof, die traditioneel wordt overgebracht in theoretische lessen, krijgt hier een directe en praktische vorm. Tijdens de vrije tijd en het wachtlopen blijven de trainees leren, zij het zeemanschap, navigatie of de uitbreiding van hun technische kennis of praktische vaardigheden.
Er bestaat een passend takenpakket op ieder gebied. Degenen met interesse voor technologie en apparatuur kunnen aan de slag in de machinekamer of met technisch onderhoud, terwijl trainees die de voorkeur geven aan organisatorisch werk dit kunnen doen bijvoorbeeld met de routeplanning .
Afhankelijk van de duur van een reis is het mogelijk om op sommige onderwerpen dieper in te gaan. Hierbij ligt de focus op het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid en team spirit.

Extra informatie en prijzen

 • Prijs 15-25 jaar: € 870,-
 • Prijs 26-28: € 1070,-
 • Voor leeftijd 15-25 jaar, 26-28 jaar op verzoek
 • Maximaal aantal deelnemers: 60
 • Geen zeilervaring nodig
 • Officiële taal aan boord is Engels

Prijs is inclusief

 • Accommodatie
 • Volpension

Prijs is exclusief

 • Slaapzak en handdoeken
 • Drankjes aan de bar
 • Transfers vertrek en aankomsthaven

Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.

Je zeilt met de Gulden Leeuw

Gulden leeuw 11
Gulden leeuw 10
Gulden leeuw aan dek zeilend
Gulden leeuw 9
Gulden leeuw 8
Gulden leeuw 5
Meer over de Gulden Leeuw
zeilen jongeren scholieren tall ship

Heb je een vraag over Sailtraining jongeren Brest – A Coruña?

Heb je een specifieke vraag over deze zeilreis, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.