Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!
Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)
Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)
0517 20 10 23
Dit is een reis met Coronagarantie. Klik hier voor meer informatie of bel (0517) 20 10 23.
Helaas, je kunt deze zeilreis niet meer boeken. Bekijk alternatieve zeilvakanties of bel (0517) 20 10 23.
maandag 12 oktober 2020 10:00 t/m vrijdag 16 oktober 2020 15:00
Stap aan boord van de Passaat en maak een bijzondere zwerftocht over de Waddenzee.
Onder leiding van de vaste bemanning vaar je naar de de prachtige eilanden Texel of Ameland, Terschelling of Vlieland. Verken de eilanden en ervaar hoe het is om droog te vallen op het Wad. Boek een hut en beleef het!
Op zondagavond ben je van harte welkom aan boord en maak je kennis met de bemanning en medepassagiers. De volgende ochtend wordt er een uitleg gegeven over het zeilen en wordt er los gegooid voor een afwisselde zeilvakantie op het Wad.
Tijdens deze tocht wordt er gezeild naar meerdere eilanden, bij gunstig tij en rustig weer is er een overnachting op het Wad, wordt er een keer drooggevallen zodat je kunt zien wat er leeft op de bodem van de zee. Op de laatste dag vaart het schip terug naar Harlingen waar het in de loop van de middag afmeert in de Willemshaven.
Deze zwerftocht is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd.
Voedsel-allergieën en dieetwensen
Indien je dieetwensen of allergieën hebt kun je dit het beste overleggen voor het boeken. Vaak is het geen probleem maar soms zal ook van de gasten enige medewerking worden verwacht als er speciale producten moeten worden aangekocht, die zullen dan bijvoorbeeld door de gasten zelf moeten worden meegenomen.