0517 20 10 23

Informatie over je boeking met betrekking tot het coronavirus

Door de nieuw genomen maatregelen door de regering op 21 april 2020, is het onzeker geworden in hoeverre de bestaande reserveringen door kunnen en mogen gaan.
Wij zijn op dit moment in overleg met de overheden en de brancheorganisaties om te beoordelen hoe we met deze bijzondere situatie moeten en kunnen omgaan.

Vanwege de ongewone drukte verzoeken wij je vriendelijk om bij vragen een e-mail te sturen en ons niet te bellen. Wij doen er alles aan om in ieder geval binnen 1 week te reageren op je bericht.

Nieuwe zeilreis boeken

Indien je een schip of individuele zeilvakantie wilt boeken in de komende weken dan kunnen wij niet garanderen of het ook doorgaat. De branche is druk bezig om te kijken of het haalbaar is om met minder gasten een zeilreis te maken. Wij kunnen daarom voor de komende weken opties geven op een reis, maar niet garanderen of deze binnen de, op dat moment geldende, regels gaat vallen.

Indien je met een gezin of huishouden wilt gaan zeilen dan kan dat hoogstwaarschijnlijk wel, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.