0517 20 10 23

Informatie over je boeking met betrekking tot het coronavirus

September 2020

Bij het maken van een reservering verwachten wij van de klant dat hij of zij zelf de verantwoordelijkheid neemt en rekening houdt met de risico’s van het coronavirus (COVID-19) en de op dat moment geldende bijbehorende overheidsmaatregelen.
Zeilendeschepen.nl hanteert de algemene voorwaarden indien een klant een boeking wil annuleren.
Als een boeking vanuit ons of de schipper wordt geannuleerd krijgt de klant uiteraard het betaalde bedrag retour. 

Nieuwe zeilreis boeken

Vanaf 1 juni kan er gevaren worden met een beperkt aantal gasten, mits de 1.5 meter afstand kan worden aangehouden. Ook worden de hutten niet gedeeld met verschillende huishoudens. Hierdoor zijn de schepen, vooral bij individuele reizen, beperkt in de hoeveelheid gasten. Je zult dus alle ruimte hebben aan dek en benedendeks. Op elk schip is een protocol aanwezig wat betreft looprichtingen, schoonmaken en hut-indeling.

De hut-indeling komt nogal precies en daarom is het vooraf niet altijd duidelijk of er voldoende beschikbaarheid is voor een reis. Om een voorbeeld te noemen: een gezin van 4 kan in één hut, vier vrienden moeten in 4 aparte hutten. Het is wat meer passen en meten, maar er zijn dit jaar zeer veel reizen, dus tot nu toe hebben we iedereen tevreden kunnen stellen met een mooie zeilvakantie.