0517 20 10 23

Informatie over je boeking met betrekking tot het coronavirus

24 juni 2020
Op dit moment zijn de nieuwe regels voor de schepen bekend en kan er in beperkte mate weer gevaren worden.
Inmiddels zijn bijna alle bestaande boekingen afgehandeld. Indien je nog vragen hebt over je boeking horen wij dat graag.

Vanwege de ongewone drukte verzoeken wij je vriendelijk om bij vragen een e-mail te sturen en ons niet te bellen. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren op je bericht.

Nieuwe zeilreis boeken

Vanaf 1 juni kan er gevaren worden met een beperkt aantal gasten, mits de 1.5 meter afstand kan worden aangehouden. Ook worden de hutten niet gedeeld met verschillende huishoudens. Hierdoor zijn de schepen, vooral bij individuele reizen, beperkt in de hoeveelheid gasten. Je zult dus alle ruimte hebben aan dek en benedendeks. Op elk schip is een protocol aanwezig wat betreft looprichtingen, schoonmaken en hut-indeling.

De hut-indeling komt nogal precies en daarom is het vooraf niet altijd duidelijk of er voldoende beschikbaarheid is voor een reis. Om een voorbeeld te noemen: een gezin van 4 kan in één hut, vier vrienden moeten in 4 aparte hutten. Het is wat meer passen en meten, maar er zijn dit jaar zeer veel reizen, dus tot nu toe hebben we iedereen tevreden kunnen stellen met een mooie zeilvakantie.