Zeilendeschepen.nl is gestopt. Graag willen we alle zeilgasten bedanken voor het vertrouwen!

Voor vragen over bestaande boekingen zijn we nog bereikbaar via de e-mail (info@zeilendeschepen.nl) en telefoon (0517 20 10 23)

0517 20 10 23

Mogelijkheden zeilen

Zeilschip huren of een zeilvakantie boeken

De verschillende mogelijkheden van het zeilen

Via Zeilendeschepen.nl kan je op verschillende manieren genieten van het zeilen. Je kunt bijvoorbeeld een zeilvakantie boeken voor je eigen groep, met een individuele tocht meevaren, een dagtocht plannen of een week de Waddenzee verkennen. Er zijn zeer diverse schepen die verschillen in luxe en grote.

Omdat ZeilendeSchepen.nl het grootste aanbod van traditionele zeilschepen van Nederland heeft, kunnen wij praktisch altijd wel een zeilvakantie aan bieden die voldoet aan je wensen. Bovendien heeft Zeilendeschepen.nl jaren lange ervaring en denken we graag met de klant mee, we doen graag dat stapje extra om er een onvergetelijke zeilvakantie van te maken.

Hoe kunnen wij je bij de keuze voor de juiste zeiltocht helpen?

Ten eerste hebben we alle zeiltochten op onze site zo makkelijk mogelijk gerangschikt. Je kunt op de homepage als eerste stap een keuze maken voor een vaargebied en dan via de rechterkolom de zoekresultaten verfijnen. Dit geldt zowel voor de keuze van schepen als voor de keuze van het type zeilreizen.

Als je op een schip van jouw keuze klikt, krijg je een detailpagina met veel nuttige informatie. Heb je een mooi schip of een aantrekkelijke zeiltocht gevonden, dan kun je deze direct online boeken.
Mocht je eerst nog even met iemand van ons team willen spreken over het huren van een zeilschip en de verschillende mogelijkheden, dan staan onze enthousiaste collega’s klaar om je verder te helpen.

Bellen kan tijdens kantooruren van 08.30 tot 17.00 uur, via het chatprogramma zijn we elke dag overdag bereikbaar en mailen kan natuurlijk 24-7. Wij doen ons best om berichten binnen (door de week) binnen 24 uur beantwoorden. Als je vrijdags na zessen een mail stuurt, wordt deze uiterlijk maandag beantwoord.

Wat kan ons team nog meer voor je betekenen?

Alle medewerkers van Zeilendeschepen.nl kennen de schepen en de schippers meer dan goed. Als je inspiratie zoekt voor een leuke zeiltocht of zeilreis, maar heb je wat meer informatie of ideeën nodig, bel of mail ons dan. Wij geven graag advies en zijn altijd bereid om met je mee te denken.
Om je alvast op weg te helpen, hebben we hieronder enkele  suggesties op een rijtje gezet. Laat je verassen!

Zoals je ziet, is er heel veel mogelijk op Zeilendeschepen.nl. Wij als team van Zeilendeschepen.nl en een hele vloot van schepen, schippers en matrozen staan klaar om je een onvergetelijke tijd op het water te laten beleven.

Thallassa zeilen schepen

Aan het werk op Tallship Thalassa tijdens een zeiltocht.